Ознака: конрад Крајевски

Во Украина нападнат кардиналот Крајевски додека доставувал помош

Пратеникот на папата, кардиналот Конрад Крајевски, вчера бил нападнат додека доставувал хуманитарна помош во име на поглаварот на Католичка црква во близина на украинскиот...