Ознака: Kнига

Промовирана „Пандемија и постхуманизам“ на Иван Џепароски

Kнигата на Иван Џепароски „Пандемија и постхуманизам“, во издание на „Ми-Ан“, во КИЦ, ја промовираа Наташа Аврамовска и Мишел Павловски. - Книгата на реномираниот македонски...