Ознака: изгубени девојчинја

Пронајдени девојчињата од Струмичко што беа пријавени дека се изгубиле на...

Двете девојчиња од Струмичко кои вчера беа пријавени дека се изгубиле на територијата на центарот на Скопје, се пронајдени синоќа околу 23.50 часот на...