Ознака: Ивана Наков

Зошто е важен витаминот Б12 за бременоста и што може да...

Кај нормалните бремености, нивоата на витаминот Б12 паѓаат за 30% до третиот триместар од бременоста. Бидејќи витаминот Б12 игра важна улога во пролиферацијата на...