Ознака: инфлуенца

Сезона на грип во корона-пандемија: Како да се разликуваат вирусите?

И со антибиотик и без антибиотик, грипот трае седум дена Грипот зема замав и се повеќе ги заразува пациентите, кои, пак, го опишуваат како мачен....