Ознака: Хронични

Неапол – европски главен град на фалсификатите

Фалсификувањето е глобален феномен, без разлика дали станува збор за фалсификување модни брендови, играчки, електроника, храна или лекови. ОЕЦД проценува дека фалсификатите учествуваат со...