Ознака: ФОН универзитет

Американскиот универзитет на Европа – ФОН одбележа 20 години со симпозиум...

Државата треба да стане поагилна, а сите чинители имаат обврска да најдат механизми како општеството побрзо да се адаптира и да реагира на предизвиците...