Ознака: фасцинантно откритие

Ѕиркање во срцето на Земјата и – фасцинантно откритие

Според заклучоците на кинеските научници, почнувајќи од околу 2.896 километри под површината, јадрото на Земјата е поделено на виртуелна течна надворешна граница и претежно...