Ознака: Европска недела за мобилност

Европска недела на мобилност за поттик на синергии меѓу луѓето и...

Од 16 до 22 септември во Прилеп ќе се реализира проектот Европска недела на мобилност. Годишната тема на Европската недела на мобилност 2022 „Подобри врски“...