Ознака: Д-р Васко Даниловски

Синдром на немирни нозе – доживотна болест за која треба правилна...

Автор: Д-р Васко Даниловски, невролог, ЈЗУ Општа болница- Кичево Синдромот на немирни нозе (Restless Legs Syndrome – RLS ) е сензомоторно невролошко заболување кое значајно...