Ознака: Црвен крст-Кичево

Волонтерите на Црвен крст-Кичево им помагаа на социјално загрозени семејства

Во изминатите неколку дена младите волонтери на Црвениот крст од Кичево активно се подготвуваа за Меѓународниот ден на жената,8 Март, а во контекст на...