Ознака: чеченска армија

Поранешните борци на „Вагнер“ им прават обука на чеченските специјални сили,...

Поголема група поранешни членови на платеничката група Вагнер почнала да тренира со специјалните сили од јужниот руски регион Чеченија, изјави чеченскиот лидер Рамзан Кадиров,...