Ознака: бум

Туристичкиот бум обезбедува динамичен раст на кинеската економија

Туризмот сѐ повеќе се појавува како стратегиски столб во Кина, служејќи како фокусна точка на висококвалитетниот развој на земјата. Од започнувањето на реформите и...

Пандемискиот велосипедски бум почнува да ја губи силата

Кога пандемијата на ковид-19 ги погоди САД во март 2020 година, принудувајќи ги спортските сали да затворат, а јавниот превоз да ја прекине работата,...