Ознака: Бритни Грајнер

„Господарот на војната“ разменет за кошаркарската ѕвезда по натегањето помеѓу САД...

САД се согласија да го ослободат трговецот со оружје Виктор Бут во замена за американската кошаркарска ѕвезда Бритни Грајнер, по долгорочните преговори за размена...

Американската кошаркарка Грајнер доби девет години затвор во Русија, Бајден оцени...

Кошаркарската ѕвезда на ВНБА, Бритни Грајнер, рускиот суд ја осуди на девет години затвор и парична казна од еден милион рубли (околу 16.400 долари),...

Руското обвинителство бара девет и пол години затвор за Бритни Грајнер

Руското обвинителство денеска пред судот во Химки побара казна затвор од девет и пол години за американската кошаркарка Бритни Грајнер за поседување канабис, пренесе...

„Господарот на војната“ е во средиштето на можната руско-американска размена на...

„Господар на војната“ и „Бил Гејтс во трговијата со оружје“, се дел од прекарите на рускиот трговец со оружје Виктор Бут, кој повторно е...