Ознака: Биљана Ангелова

Биљана Ангелова избрана за нов ректор на УКИМ

Професорката на Економскиот институт при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, и проректор за финансии, инвестиции и развој, проф. д-р Биљана Ангелова денеска...