Ознака: Бену

Видео: Сондата со примерок од астероидот Бену слета на Земјата

Сондата со примерок од астероидот Бену вчера слета на Земјата. Научниците на НАСА се надеваат дека материјалот може подобро да објасни како настанал животот...