Ознака: азијски був

Од Зоолошката градина во Атина побегнале 32 птици од загрозени видови

Снежната бура која на почетокот на неделата ја зафати Атина, не ја заобиколи ниту Зоолошката градина која претрпе материјална штета, при што побегнале 32...