Ознака: 11 мртви

Црногорската полиција ја објави хронологијата на масакрот во Цетиње

Црногорската полиција соопшти дека врз основа на прибраните сознанија постојат индиции, и врз основа на изјави на лица од непосредното опкружување на В.Б., кој...