Ознака: Љупчо Ѓоргиевски

Прилепскиот театар одбележува 69 години

Со претставата „Пиреј“ од Петре М. Андреевски во режија на Љупчо Ѓоргиевски, вечер од 19:30 часот, прилепскиот народен театар „Војдан Чернодрински“ ќе ја одбележи...