Ознака: транспортери

И транспортерите го плаќаат „данокот“ на рецесијата

Податоците за количеството превезена стока се реален одраз на кондицијата на националната економија, како и на кондицијата во која се наоѓаат домашните компании, по...

Поскапувањето на нафтата го вклучи алармот кај транспортерите

Со сегашните цени на горивата, транспортерите работат на работ на рентабилноста, поради што има опасност да се затворат некои од малите фирми Растот на цената...