Ознака: седиште

Детското седиште го спасува животот на вашето дете

Ниту се зборува доволно ниту се посветува внимание на безбедноста на децата во сообраќајот, меѓутоа кога станува збор за децата на возраст од две...

Седиштето на ОН има богата збирка од уметнички дела

Светот е сцена Обединетите нации собраа голем број уметнички дела во речиси осум децении и се дом на малку позната, но вредна колекција на уметнички...

Владиците на МПЦ-ОА се вратија во своето старо седиште?

Македонските владици вчера, првпат во поновата историја, заседаваа во некогашното седиште на Охридската архиепископија, од која произлегува историскиот континуитет на денешната МПЦ-ОА. Но засега...

Панасоник го сели седиштето од Лондон во Амстердам

Јапонската компанија Панасоник планира во октомври да го пресели европското седиште од Лондон во Амстредам, поттикнат од скорешниот излез на Велика Британија од Европската...