Ознака: Сан Ремо

Ван дер Поел победи 62 години по триумфот на неговиот...

Оваа трка од Милано до Сан Ремо (294 км) е една од петте престижни еднодневни велосипедски трки ВЕЛОСИПЕДИЗАМ - ТРКА МИЛАНО - САН РЕМО Холандскиот велосипедист...

Градот на цвеќето, музиката и на историјата

РЕПОРТАЖА: Сан Ремо, Италија Италијанскиот туристички бисер Сан Ремо, кој уште се нарекува ривиера на цветовите, е сместен во западниот округ на Лигуриската ривиера, која...