Ознака: Рајчев

ОЈО Скопје нема Истражен центар, нема истражители, а недостасуваат и 16...

Основното јавно обвинителство Скопје како најголемо обвинителтво кое покрива 90 отсто од криминалот во државата, нема Истражен центар, нема истражители, а недостасуваат и 16...