Ознака: Никола Пешињан

Над 20.000 луѓе се собраа во Ереван по повикот на Пашињан

Повеќе од 20.000 луѓе се собраа денеска во центарот на Ереван по повикот на опозицискиот лидер Никола Пешињан, кој ја обвинува владејачката Републиканска партија...