Ознака: крушино уште почисто

Спроведена втората екоакција „Крушино уште почисто“

Со цел да се собере целото ѓубре расфрлано во СРЦ „Крушино“ и неговата поширока околина, група од 60-тина ентузијасти, еколози и љубители на чистата...