Ознака: итна постапка

Со одлука на Владата се забрзува процедурата за добивање пасоши за...

Превозниците кои вршат патнички товарен транспорт и од Министерството за транспорт и врски имаат сертификат за професионален возач може да извадат патна исправа приоритетно...

Законот за спречување на корупцијата по итна постапка на собраниска седница

Пратениците денеска во рамки на 80. седница, што ќе почне во 16 часот ќе расправаат по Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на...