Ознака: е-цигари

Само во Велика Британија се фрлаат пет милиони е-цигари неделно

Секоја недела во Велика Британија се фрлаат пет милиони електронски цигари за еднократна употреба, што е четирикратно зголемување во однос на минатата година, според...

Спасоносни или смртоносни е-цигари

Откога голем број уживатели во никотинот низ светот во изминативе децении со соочија со законски ограничувања, спасот, меѓу другото, го побараа и во електронските...