Ознака: „Добро утро

Добро утро – добар ден

Драги деца, од денеска во „Колибри“ ќе објавуваме делови од книгата „Бонтон за деца“ на познатиот македонски писател Наум Попески, кој исто така неколку...

Четврт век „Добро утро, Македонијо“ на МРТ

Растевме и ги поставувавме стандардите за сите други утрински програми што се создадоа по моделот на нашата емисија, вели Снежана Пачоска-Китанчев Емисија „Добро утро, Македонијо“...