Ознака: виенскиот

Откриени 33 нови видови полжави во виенскиот музеј

Тим истражувачи идентификуваа нови, сè уште непознати видови полжави што се наоѓаат во збирките на Природонаучниот музеј во Виена речиси 150 години. Музејските збирки...