Ознака: британска студија

Британска студија го оцени Скопје како град на брзата храна

Една британска студија ги лоцираше најдобрите места за храна во Европа. На пример, Белград беше дефиниран како идеално место за вегетеријанци. Лондон е идеален...

Стотици деца немаат пробано јаболко

Стотици британски деца никогаш не јаделе јаболко во животот, или четвртина од анкетираните, а петтина никогаш не слушнале за банана. Во британската студија, во која...