Ознака: „Беса транс“

Да се направи разлика меѓу сообраќајката во Бугарија и судењето за...

Треба да се направи дистинкција помеѓу немилиот настан што се случи во Бугарија минатата година и овој судски процес, бидејќи тие не се меѓусебно...