Фото: Маја Јаневска-Илиева

На страниците на „Нова Македонија“, од утре, ќе можете да ги читатe новите колумни на професорот и писател Венко Андоновски, редовен колумнист во нашиот медиум.

Во серијалот Микро-двоглед секој вторник ќе бидат објавувани по две кратки (микро) колумни.

Колумните на Венко Андоновски во „Нова Македонија“ може да ги читате и на следниот ЛИНК.