Од денеска започнува голема наградна игра која ја организира водечката компанија за финансиски услуги, Кредисимо – „Биди во плус со Кредисимо Плус“. Ако чувствуваш дека среќата е на твоја страна, сега имаш шанса да освоиш многу награди.

Учествувај во наградната игра и стани добитник на една од 44-те „Синеплекс гифт” картички, 8 карти за концертот на Светлана Ражнатовиќ – Цеца во Охрид на 28-ми јули или главната награда Ајфон 8 (64 гигабајти).

Од 2-ри јули до 31-ви август, секоја одобрена апликација за кредит Кредисимо Плус до 80.000 денари од Кредисимо автоматски учествува во наградната игра во која извлекувањето на наградите ќе биде по електронски пат, по принципот на случаен избор. Секоја недела се извлекува нов добитник на една од наградите.

Право на учество во наградната игра имаат сите полнолетни физички лица кои се државјани на Р. Македонија, лица со и над 18-годишна возраст, кои поднеле барање за одобрување на кредит до 80.000 ден – „Кредисимо Плус“ и кои ги исполнуваат условите за кредитот.Големата награда на Ајфон 8 ќе се извлекува на 3-ти септември!

Добитниците на наградите можете да ги следите на:

Bеб страницата на Кредисимо
– Фејсбук страната на Кредисимо

Аплицирај сега преку интернет, мобилната апликација за Андроид или мобилната апликација за иОС!