Ознака: – ЖДРЕПКА

Македонија од вториот барабан ќе ги чека ривалите

Црвено-жолтите во првата групна фаза нема да играат со Катар, Хрватска, Белгија, Бразил, Португалија, Полска и со Црна Гора, а во втората групна фаза...