Ознака: Соколовски

Злато, сребро и бронза за сестрите Соколовски

Ева се закити со златен медал во настапот со лента и со обрач, а Илина освои сребрен медал со топка и бронзен со лента РИТМИЧКА...

Незаборавните мигови од Сан Антонио

Марјан Соколовски има успешна кариера како тренер. Повремено низ неговите раце минуваа најдобрите македонски пливачи, меѓу кои Маленко и Бошевска. Со Михајло Ристевски беше...