Ознака: скулпторката

Промовирана монографијата на скулпторката Анета Светиева

Монографијата посветена на животот и творештвото на скулпторката Анета Светиева беше промовирана вчера во „Даутпашиниот амам“ во Скопје. Промотор на книгата беше историчарот на...