Ознака: рушење на гаражи

Почнува рушењето на гаражите зад ЈАТ во Битола

Четврток ќе почне рушењето на гаражите зад седиштето на ЈАТ, во центарот на Битола. По донесувањето на одлуката од страна на Советот, на седницата...