Ознака: продолжување на кризна состојба

Поради недостигот на електрична и топлинска енергија, Собранието изгласа продолжување на...

На денешното продолжение на 86-тата седница, Собранието изгласа продолжување на рокот на кризните состојби заради недостиг на електрична енергија на територијата на цела држава, како...