Ознака: поддршка на ЕУ

Со поддршката на ЕУ и дипломатска акција, ОБСЕ ќе придонесе за...

Македонија, како земја претседавач, строго ќе ги почитува основните принципи и вредности на ОБСЕ. Во фокус на Организацијата ќе биде Украина, односно човековата безбедност...