Ознака: ОСИГУРИТЕЛЕН БИЗНИС

Дали животот во Македонија добива на цена

ОСИГУРИТЕЛНИОТ БИЗНИС, ЗА РАЗЛИКА ОД ГОЛЕМ БРОЈ ДРУГИ, ПОКАЖА ГОЛЕМА ОТПОРНОСТ НА КРИЗАТА Во текот на кризната 2021 година, бројот на лица што имаат осигурување...