Ознака: Лола Астанова

Ќе гостува познатата пијанистка Лола Астанова

Светски познатата пијанистка Лола Астанова на 2 јуни ќе настапи во Македонската филхармонија. Единствена по својот музички израз, позната по иновативната аудиовизуелна изведба на...