Ознака: Љупчо Давчев

Машка работа

Песни што ме тераат да играм Љупчо Давчев Пред извесен број години бев на концерт на една група и како гостин на тој концерт се појави...

О, младост моја

Песни што ме тераат да играм Љупчо Давчев Се возам во автомобилот, радиото вклученo и слушам музика. Некои шансони, од 1970-тите, и тамам помислив каде е...

Шести август

Љупчо Давчев Тони ми е другар од детството. Заедно израснавме. Отиде во Австралија да докторира, нашиве му ветија дека поради неоспорните квалитети, честитост, ќе го...

Трка за тронот

Неколку дена пред новата 2010 г. во Скопје, неговото височество Џибони одржува концерт, а со себе како гости носи и пријатели гости музичари. Пред...

Како до признаен сертификат

Целиот процес на добивање сертификат е следлив, транспарентен, видлив, непристрасен, компетентен и со негова правилна примена крајните потрошувачи добиваат позитивна слика и сигурност за...