Ознака: класична гитара

Како Виктор Пешчеров ги навлече Норвежаните на пајдушко и на македонските...

Кога стигнал во Норвешка, Виктор немал големи очекувања, а денес, покрај концертите, работи како професор по класична гитара, а држи и приватни часови по...