Ознака: архиевровизија

Охридска архиевровизија

Охридската архиепископија укината од политички причини. Охридската архиепископија вратена од политички причини. Меѓу овие две точки во времето, многу лицемерен фарисејски квас. Велат, црквата треба да се...