Ознака: радијатори

Кои европски земји ќе останат со ладни радијатори поради недостиг од...

Дури и пред избувнувањето на конфликтот во Украина и последователната енергетска криза во Европа, германската Федерална канцеларија за статистика процени дека 2,6 милиони луѓе...

Исправни инсталации и пристапни потстаници за топли радијатори

Граѓаните имаат законска обврска да ги проверат своите внатрешни инсталации за непречена испорака на топлинска енергија. Оние што летово не го сториле тоа, треба...

И да сакаат приклучок некои граѓани немаат ниту радијатори, ниту мрежа

Невозможно е прекуноќ Регулаторната комисија (РК) за енергетика да ја намали цената на парното и веднаш сите домаќинства што се греат на дрва или...

БЕГ од понеделник ќе ги стопли радијаторите

Од понеделник 15 октомври и официјално почнува . Како што информираат од компанијата „Балкан енерџи груп“, граѓаните и правните субјекти што се поврзани на...