Ознака: Проактивност

Со проактивност до промоција на македонските национални особености

Повеќемина Македонци се издигнаа во американското општество, но тие никогаш не ги заборавија своите македонски корени и култура. Во еден подолг период, Македонците во...

Проактивност што почеток на преговори значи

Каква иницијатива треба да покаже Македонија за својата европска иднина Новата методологија за преговарање за членство во ЕУ, сѐ уште е енигма и во Европската...