Ознака: кризна

Кризна ефектива, а не козметика

Европа веќе ги спроведува донесените мерки со месеци, почнувајќи од субвенции на струјата за граѓаните и фирмите во Грција, Полска ќе го субвенционира греењето...

Азески: Владата да прогласи кризна состојба за да го зајакне секторот...

Компаниите бараат елиминирање на административните пречки за да инвестираат во фотоволтаици. Сметаат дека Владата може да го зајакне енергетскиот сектор со прогласување кризна состојба....

Се размислува за продолжување на кризната состојба

По судирите на стотиците мигранти со грчката погранична полиција во обид да стигнат до Македонија минатата недела, но и информациите дека Бугарија планира да...