Ознака: владина

Патриотизмот на „дрим тимот“ од една владина канцеларија

Кога вистински и квалитетни луѓе ќе се најдат на клучните места во државата, тогаш можеби работите ќе тргнат во вистинска насока. Тоа значи дека...

Што содржи новата владина програма

Целта е да ја трансформираме нашата економија за да биде поконкурентна, прво дома, а потоа и надвор. Движењето на економијата ќе биде засновано на...