Мир и победа на Снежана Алексовска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Делото насловено Мир и победа на авторката Снежана Алексовска е изборот за фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“.

Фотографијата е направена кај споменикот Паднати херои за Македонија, во Жена парк.

Фотографијата утре ќе биде отпечатена на цела страница во печатеното издание на „Нова Македонија“.

Мир и победа / Фото: Снежана Алексовска

📸 „Нова Македонија“ секоја недела ќе избира фотографија на неделата 👇
📇 Фотографијата секој вторник, на цела страница, ќе се објавува во печатеното издание и на веб-страницата на „Нова Македонија“.
➡ Вашите авторски фотографии може да ги испраќате на [email protected]
➡ Насловот на мејлот треба да биде ЗА ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА.
➡ Фотографијата треба да е со димензии 2.000 x 3.000 пиксели (ориентација портрет) и тешка до 3 мегабајти.
➡ Во мејлот треба да напишете име и презиме, наслов на фотографијата и краток опис, кои ќе бидат објавени заедно со фотографијата.
➡ Во мејлот треба да наведете и дека сте согласни да се објави фотографијата, доколку биде избрана.