Ознака: Живко Јаневски

Фотографии на Живко Јаневски направени за „Нова Македонија“ на изложба

Изложба на фотографии на доајенот на македонската фотографија Живко Јаневски, со наслов „Точки на интерес“, е закажана за 1 декември, во 19.30 часот, во...

Како Станко Неделковски спаси од неповрат историско, фотографско богатство од доајенот...

Изложба на спасени фотографии на Јаневски, сведоштво на една историја Фотографиите што одбележуваат историја, создадени од доајенот на македонската современа фотографија Живко Јаневски ќе може...